8weeks bby dh boleh nmpk ke?

Ni sy bru je g klinik tp doc ckp sy hamil tpi bby xnmpk lg so doc suruh check kt lua dia ckp bby xnmpk lg..bgi uolls y pernh hamil biasa berapa minggu bby bru nmpk law lps scan n lg 1 doc ckp klaw scan xnmpk kemungkinan hamil lua rahim sy risau sgt2 dh la ank pertama

39 Balas

Sy 7 minggu 4 hari baby dah nampak dah . Bergantung kot sis .

Awal lg sis 8weeks.. biasa dalm 13mnggu br nmpk kntung bby..

Try cek klinik swasta...msa scan tu, ad nmpk kantung x?

4y ago

Xnmpk.. rahim pn doc kt x mengembang lg..sy scan di klinik swasta

Saya dlm 6 week blh nampak sis. Jgn risau sis..

sy 7w dh npk..stiap org lain2 yg..jgn risau k..

same sy 7 week tp masih xnmpk kantung n baby😭

Cuba scan swasta atau jumpa doc semula nanti di KK 😊

4y ago

Sy scan di klinik swasta.. hrp2 second scan nanti nmpkla..

Saya Scan 8week dah nampak baby & jantung

Sya scan 7 minggu dh nampak detak jantung

Mase sy 1st scan tu 8w. Dah nampak sis