Doc check ckp bby tiada tapi sbnrnya ada🥲9 weeks

Mummy ada pengalaman x..G klnik nk scan,saya siap2 mnum awal2..bila kt klnik dia bg air sruh minum lagi.bila nk scan xnmpk bby,pdhal scan sblum ni dh nmpk bby..Tkjut xtkata saya,hmpir nk jtuh air mata..doc tu ckp mngkin dh kguguran tpi saya xda turun drh apa2 lg..siap nk bt surat refer kt kk mngkin kena cuci.. saya xpuas hti,g klnik lain utk scan lg..doc ckp bnyk sgt air kncing ni jdi xnmpk,doc sruh g kncing dlu..lps tu scan smula..Alhmdllah nmpk bby 😭tpi heartbate xjelas lg..repeat scan 2weeks lg..Smga smuanya baik2..

2 Balas

sy g klinik 7 w doctor scan xde heartbeat.doc suspek gugur n refer ke pakar 2 hari kemudian..jumpa pakar scan ikut bawah.. alhamdulillah ade jantung...mg ade rezeki sis.

4mo ago

Aamiin..Aamiin..Tq sis♥️

saya doakan semoga semua nya baik baik

4mo ago

Amiin..Tq sis♥️