9w Pregnant

Sy berumur 34 tahun. Bru hamil ank ke 3. Usia kandungan bru 9minggu. Sy ke klinik utk scan. Tp staff klinik tu ckp, xnampak kantung bby lg. Ank sy yg k2, scan msa kandungan 6minggu. Dh nampak kantung. Knp ye bby dh 9minggu masih blm nmpk kantung. 2x sy cek upt. 2x positif.. Skali kt rmh n skali lg kt klinik

3 Balas

Sama mcm saya.berbeza dgn kehamilan anak 1st n 2nd.kalau scan tu terus je nmpk.tp yg ni susah betul nk nampknya.minggu depan ada appointment dgn hospital utk confirmkan.

5y ago

Belum lagi.kalau ikutkan saya da 9w ni.masa 5w tu g klinik nk scan utk confirmkan preggy.tp jd lain pulak.doc scan x nmpk n ckp pregnant unknown location.kene refer hospital,scan dekat hospital doc scan ikut bwh,baru jumpa.tp doc kata baby kecik sgt.kene repeat scan 3 minggu lagi.doc ckp,nnt repeat scan n da confirm baru buat buku pink.

sis semua sme ngn sy..umr 34,hmil ank no 3,skrg bru 9week..tpi hrini sy kluar darah..bmbang plak hti..xgi scan lg kt klinik..tkut plk klau dgr brita sedih😢😢

Cuba pergi klinik lain Lepas seminggu

5y ago

Cadangnya mcm tu la.. Tggu 12w n pg klinik lain