baby gerak

Nak tanya, ok ke kalau kita ketuk/tepuk lembut perut sebab nak rasa gerakan baby kat dalam. Sebab bila baby kurang gerak, sy jadi risau. Bila sy buat macam tu kadang2 baby respons. So nak tau bahaya tak sy buat macam tu. Baby kat dalam kan fragile. Risau juga kalau ada kesan buruk.

12 Balas

Sy pun sllu bt mcm tu sis klu x rasa baby gerak.

5y ago

Kann.. Sbb bila ada rangsangan dr luar, kekadang baby respond. Tp bila husband tegur terus rasa serba salah pula nak buat. 😅