baby gerak

Hi mommy.. boleh share tak macam mana kita nak bagi baby gerak dalam perut? Sebab suami selalu kacau bila sy tidur, dia gegar ye perut saya atas alasan nak suruh baby bangun , suami selalu tak dapat rasa baby tu gerak .

2 Balas

Suami I pun sama selalu kacau sebab nak dengar baby gerak ke x tapi tiap kali dia letak tangan kat perut baby x gerak sgt selepas dia ambil tangan baby gerak 😅😅

5y ago

Same la.. hahaha tu yang buat suami geram dan terus gegarkan perut.

Sy pulak terbalik, sy ambil tgn husband letak dkt perut suruh dia gerak2kan.. Tp dia yg taknak, katanya kesian dkt baby kejutkan time tidur..

5y ago

Nasib la husband awk tahu kesian dekat bby.. ni sy yg kesian dekat bby.. dia goncang perut sy mcm apa.