Upt double line

Ada tak yg x sampai sebulan gugur then bersama suami.. harini test upt naik dua line tapi samar?#SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #firstmom

Upt double line
17 Balas

Sama la tu tak sampaii sebulan gugur yang pertama mengandung semula tapi takde rezeki kandungan ke-2 pun keguguran dlm 5 week mcm tu, mungkin kandungan lemah, faktor rahim tak berapa kuat waktu tu. Doktor sarankan saya gap 3 bulan juga, mmg saya jarakkan 3 bulan tapi utk ttc semula selepas tu susah sikit, tapii saya tak putus asa utk ikhtiar semula.

3w ago

Terima kasih awakk 💓

Lepas gugur selalunya level hcg kita still ada and kalau test upt boleh jadi naik double line sebab hormon hcg tu masih ada dalam badan. Dalam gambar ni nampak samar samar, Tapi kalau betul lekat cuba test lagi akan datang , kalau makin pekat line tu inshaAllah ada rezeki 😆

saya , skrg tunggu masa nak meletup je 😆 . biasa lepas gugur senang lekat tapi saya tgok upt tu -ve cuba try lepas delay period . saya haritu samar jugak tapi jelas daripada ni and mmg nampak

4w ago

kalau ragu ragu boleh je pergi klinik mintak doc scan takut luar rahim ☺️

Cuba tunggu lagi seminggu ke sis. Kalau tak period jugak boleh buat test pagi2 lepas bangun. Nampak la samar tu. Bukan bagi harapan ye 😆 tapi nampak sikit.. cuba test beberapa hari kemudian

saya nmpk line tu ..mmg kabur sngat2..wktu ank kdua sya hri tu pon mcm ni jgk..sbb sya hri2 test..mkin lama nnti mkin terang..skrang ank sya dh 4 thun dh..smoga ada rezeki awk..

4w ago

hehehehe in shaa Allah ada rezeki sy.. semalam dah g klinik sebab badan betul² x berapa sihat.. dktr scan rahim tgah menebal

Ada je org laju pregnant lepas gugur tp maaf sbb dlm phone sy nmpk negative. Klu dri pandangan sis mmg ada samar, test lg dlm bbrapa hari. Should be makin terang

4w ago

in shaa Allah nanti repeat❤️

saya salah 1 nya 😂 bulan 7 gugur, bulan 8 lekat semula.. dah selamat bersalin awal bulan ritu 🤲🏻😍 penantian 6 tahun setelah 3x keguguran

ade . saya lah tu . bila nurse tanya pastu dia kira kira dia pandang saya pastu saya gelak jelah hehehe tkpe tunggu lagi 3hari cuba test semula

Sya sis, bln 11 ggur bln12 kosong bln1 dah berisi balik x sempat period.. kuasa allah, skrg dah 19week.. moga ada rzeki puan juga..

sy nmpk sgt2 kabur test sis ni. mcm test preg sy tu hari cmni juga.. test lg 3hri terus naik line.. semoga sis betul lekat 🥰

4w ago

aaaminnnn in shaa Allah