Perut mengeras bahagian atas

Salam, nak tanya, sekarang saya 38w, normal ke ye kalau perut selalu keras bahagian atas? Sebab selalu kan rasa baby tu ada kat bawah, tapi ni macam rasa baby kat belah atas. Tapi baby alhamdulillah gerak macam biasa. #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Balas

wslm. kalau sis ada rezeki lebih,pergi klinik swasta buat scan. kalau area sy di sabah,rm35-38 utk scan shj. boleh tau kedudukan baby,manatau tiba² tukar posisi. pengalaman sy,baby mengeras,perut sy keras atas dan bawah.