Gerak baby

Assalamualaikum ibu2, sy nak tanya kalau kepala baby dh kat bawah, kita mmg akan rasa dia kerap gerak kat atas perut kn? Dn tengah perut kita kat pusat, kalau sy tgh duduk nampak perut beralun2 dia gerak🤭 sy nak kepastian, sbb risau baby pusing lagi skrg dh 38w, 37w hri tu buat ecv. Dn kalau kepala baby dh masuk laluan baby still aktif gerak ke mcm biasanya?

2 Balas

ye klu baby da masuk laluan, baby still aktif n gerak mcm biasa.. sye slalu rse kne tendg area tepi pinggang mcm tu..

nnt akan scan balik tu