Gerakan baby 23 weeks

Hi semua, nak tanya, normal ke kalau baru 23 weeks tapi baby kurang gerak? Malam ke subuh dia aktif jugak. Tp bila siang tu mmg kurang. Rasa angin2 je. So dah confuse nak teruskan puasa atau tak sebab kalau ikutkan check haritu semua okay je. And sy kalau dah pening and nak pitam akan terus berbuka. Tp bila tak de rasa semua tu kita jd risau pulak 😂 #1stimemom #firstbaby #ingintahu

1 Balas

Klu awk bekerja mmg xdpt nk rasa sgt. Bby pun penat. Tp as long as dktr kata ok, it should be ok.