kuning BABY

Mommy HELP ME ? Baby saya kuning makin naik hari hari kena pergi KLINIK , takut je kena tahan wad balik , ada cara tak untuk turunkan kuning Baby ?

25 Balas

kerap bagi susu biar pun baby tu tidur kalau bole bangun kan tiap 2jam kena mnyusu..selama baby saya jaundis sya minum ribena bukan bg baby ya sis dpt tips dr ibu sebelah katil masa besalin hari tu..dia suru cari anggur hitam utk sya makan tp x jumpa lebih" lagi masa pkp ni..jd sya minum ribena..kuning anak saya dr 169 turun terus p 56..

4y ago

yesss..yg ori minum jk byk mn ...sya tiap kali pump susu sya akan minum...dr 1**trus trun p 56