kuning

Assalm mommies, ada tak yang tahu cara nak hilangkan kuning bayi. Baby saya kena tahan wad 9 hari dah. Kuning naik turun ja. Sekarang kuning dia 267. Dah xtaw macam mana nak buat. Buntu???

3 Balas

Saya pakai petua orang lama... Mandian air kuchai, anak saya da 18 hari lahir, dari 300 sekarang alhamdulillah 188-235... Kalau naik pown tak sampai 300... 🙂 Sebab 2 kali kena tahan wad kuning naik, itu jee yang mampu saya ikhtiar kan buat masa niee, baby saya pramatang, 36 week

1y ago

dah cuba tp xmnjadi

Anak anak saya semua prolonged jaundice sis.. penat ulang alik klinik hospital.. bnyakkan beri susu ibu. Sabar okay 😊

4y ago

Berapa lama amik masa utk hilang?

sis beli ubat dkt farmasi..farmasi ada jual herba mandikan baby

2y ago

ubat ap? cpt x blh hlgkan jaundice?