kuning BABY

Mommy HELP ME ? Baby saya kuning makin naik hari hari kena pergi KLINIK , takut je kena tahan wad balik , ada cara tak untuk turunkan kuning Baby ?

25 Balas

Klau sis pilih tuk teruskn susu ibu jangan mkan halia,kunyit @ bende2 panas tp pd sy y jenis darah O+ sy pilih tuk stop smentare bg bb susu badan @ boleh campurkn dgan susu formula. Susu ibu memag y trbaik tuk bb tp x smue susu ibu ade khasiat y d prlukan bb jaundice. Bb jaundice perlu mmbuang dgan kerap tuk hilangkn jaundis kadag2 susu ibu x buat bb kenyag. Anak sy sendiri alami jaundis tinggi tp Alhamdulillah mndadak turun lepas sy bg susu formula n sy kembali bg susu badan lepas bb sihat. Dlm apps ni ade artikel tentag jaundis dan susu ibu,sis boleh bace..

2y ago

betul!! sy setuju