Ieda Hidayah, Malaysia

Mama Ir

About Ieda Hidayah

Minum Air Gula
Sy baru lepas minum air gula semalam tp klinik call mintak repeat minum sebab darah ade problme,x dapat bace ๐Ÿ˜ฅ.. dah le tgan 22 lebam kene cucuk pasni mane pulak nk d cucuk..
VIP Member
๐Ÿ˜… adeh sakit tu asek kene cucuk
Minum Air Gula
Alhamdulillah bjaye minum air gula ngan jayanye... rase die xdelah seteruk y d gambarkn.. ok je,sedap ๐Ÿ˜….. y teruk bab amek darah,kite google die amek darah kt jari sekali die cucuk kt lengan.. adoiii
..read
thumb image
VIP Member
Best kan minum air gula ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ ccuk jarum tu mmg xdpt lari la, lps beranak pun kne lg ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–
VIP Member
Best kan minum air gula ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ ccuk jarum tu mmg xdpt lari la, lps beranak pun kne lg ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–
Si Jantung Hati
Semalam g scan for 13 weeks.. dah nmpak die,Alhamdulillah nmpak kaki,tangan rase x sabo lak ๐Ÿ˜…... Si dia ni asalnye kembar tp xde rezeki kawannye gugur tp xpe ma2 still syukur salah seorang sihat.. Wa
..read
thumb image
Smoga sehatยฒ smua
Semoga mommy and bby sehat selalu
Air Gula
Next week kene minum air gula sbab berat naik dr 56.5 ke 58.1 ๐Ÿ˜…... sy sejak2 ni suke mkan mlm 2 y berat naik x pasal2 kene minum air gula.. ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ
Minum air gula ada kaitan dgn naik brt bdn juga ya? Sy igt sbb usia ibu above 25 thn je. Sy next month kena minum air gula juga. Agak risau gak sbb hr tu nek 2kg dlm tempoh sbln.
Acid Folic
Hai semua,sy nk tanye sy d arahkan dtag ke KK tuk buat buku pink pd 25/8/2019 sedagkan sekarag kalau ikut prkiraan first priod sy dh prgnant 7 minggu so agak jauhkn dr tarikh buat buku pink 2.. sy pr
..read
thumb image
Ni rasa nya obimin . Kalau obimin mmg ada acid folic dlm dia . So oke je kalau makan .
VIP Member
Kena tahu apa nama pil ni.. bru bolei tahu apa kandungan dia. Klau multivitamin sllu ad skli asid folik dlm dia.
Susah tidur,kaki lenguh
Hai mommy2 smue nk tanye ye,ade sape2 tau x mcmane nk slesakan badan mase tidur? Sy baru preggy 6 weeks tp scan twin so perut dh mcm 3 months.. bile mlm x dapat tidur lena kaki lenguh2,badan sengal lg
..read
VIP Member
Normal sis. Trimester pertama memang mencabar. Ini sedikit tips macam mana nak atasi masalah susah tidur ketika hamil mengikut trimester. Semoga berguna! https://my.theasianparent.com/tidur-pun-susah
..more