Size perut jadi bualan

Hi mommies, kandungan sy dh masuk 28w tp perut saya agak kecik dgn pandangan mata kasar berbanding usia kandungan. Selalu org kata eh kecik nye.. sy stress sbb mmg ramai makcik bwg yg suka scan perut sy. Tp history anak sy yg lahir tak lah kecik sgt 2.95kg.. bila ukur akn ada different dlm 2cm less dr usia kandungan. Mommies response mcm mna ya😒

23 Balas

masa mengandung 1st tgh beratur nak beli ais krim kat mcd, makcik depan siap tegur berapa bulan. masa tu 8bulan da. dia kata keciknyaa perut ye. hahaha saya senyum je . tp mmg baby saya kecik bersalin 37w berat anak 2.46kg. 5 hari jugak berkampung ngn baby kat wad sbb gula dia rendah