baby perut kecik dalam kandungan

Hi mommies, sorry nak tanya, td checkup kt KK, so doktor scan yg baby sy abdomen dia kecik 2 minggu dr usia kandungan ( 32 weeks) normal ke kalau mcm ni atau pun ada risiko?? so mcm mana nak bagi ngam dgn usia kandungan tu#ingintahu #pleasehelp #firstmom

2 Balas

Sama kes dgn anak sulung saya. Scan 36weeks, ukuran abdomen baby dlm 34weeks saja. So far lepas bersalin, baby normal. Takda komplikasi apa cuma slim jala, kalau makan byk pon taknampak buncit. Sekarang dia dah 5 tahun, slim gitulah perotnya walaupon selera mkn mcm org besar 😅

masa scan tu sis tanya tak doc sama ada normal atau tak? kalau doc kata normal, takde apa tu.