Size baby kecik

Salam semua nak tanya. Saya 32weeks, hari tu scan doc kata size baby kecik dari usia kandungan. Dan perut kecik. Pastu kena refer scan hospital pulak😭 doc klinik swasta pulak kata normal baby kecik sbb badan sy kecik. ada sape2 ada pengalaman? Selalu baby kecik ni nanti lahir lambat dari due ke? Thank you.

3 Balas

saya ank first semua elok je, bila preggy sec baby ni doc kata baby membesar tak ikut minggu, haritu scan sepatutnya saya dah 30 minggu tapi dalam scan tu baby baru 28minggu saya scan dekat klinik swasta jugak doc tu tak kata apa² dia kata okey normal, bila g checkup dekat KD doc kata kena pantau sebab baby kecik. Harap urusan kita dipermudahkan 😊sekarang saya minum susu anmum untk besarkan baby harap berkesan.

3y ago

Sama lah kita hee. Kat swasta kata normal. Org kata kd or kk mmg agak strict sikit psl ni. Takut ada problem apa2. Hrp2 xde apa2 lah😅

30 minggu scan doc kat perut kecil, tp aktif.. Scan x nampak jantina. Tp doc ckp mcm baby girl je.. Tp kita yg rasa perut kita ni dah besar.. 😅

3y ago

Yg penting baby sihat dan kita pun sihat. 🥰

Minum susu banyak2

3y ago

In shaa Allah semoga dipermudahkan ye 🥰