Botol Bayi MAM Untuk Anda Menang!

Mommies, masa untuk menang produk bayi yang menjadi pilihan ramai! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-botol-bayi-dari-mam/1370

Botol Bayi MAM Untuk Anda Menang!
269 Balas

Apps asian parents banyak membantu para ibu bapa (lebih lebih lagi yang tak ada pengalaman menempuh alam ibu bapa) untuk dapatkan info info yang bermanfaat. Even this is not my first pregnancy, I do learn a lot of new things here. Plus, community yang ada di sini lebih dekat dengan kita. so, it make it more easier to share info n experience. The best part for me is perkembangan janin. Rasa macam buat 4d scan. atleast we know bentuk n keadaan janin every week. it is so interesting. Bagi si abang tengok, dia keep talking like he is talking to the baby directly. Baby kicking counter tu pun sangat membantu. lebih lebih lagi untuk para ibu yang busy untuk catat secara manual. the best apps. semua yang diperlukan ibu bapa dah ada dalam ni.no need second apps

done😘🥰 Saya sangat bersyukur dengan adanya kemudahan Aplikasi the Asianparent.Amat membantu terutama sekali bagi yang pertama kali bergelar ibu seperti saya.Aplikasi ini sangat-sangat membantu dalam memberi banyak info tentang kandungan,cara pemakanan semasa hamil dan pertumbuhan baby saya.Dari situ saya dapat belajar dan teruja setiap kali membuka aplikasi ini.Banyak juga saya belajar tentang ilmu2 parenting untuk persediaan menjadi ibu.Alhamdulillah baby saya da genap 5 bulan dan saya masih setia dengan apps Asianparent.Banyak juga yang sya belajar daripada sharing2 komuniti members.Semoga Nur Arisya zahra membesar dengan sihat..Thanks Asianparent🥰

saya ingin menang set botol bayi dari MAM baby kerana puting yg selesa sesuai dengan ank saya, botol yang mesra alam dan tahan lama. Anti lekap dan anti tumpah. Yang paling menarik iaitu design yang simple,comel sangat dan berkualiti. Saya berharap bahawa saya akan terpilih untuk menang dan jadi yang bertuah . Saya nak menang demi anak dara saya yg manis dan comel . Jom kengkawan join dan support @mymambaby x @theasianparent_my @ejahanii @ly___nn @rosefahada

DONE ! alhamdulillah sy insttal app ini dari akk ipar saya ..sy pregnant baby first ..diee kate app nihh memang memang sangat membantu ..so sy cubaa ..now sy pregnant 6week ..masih baru sy taktahu menahu ap yang perlu dimakan apa yang takbaik untuk baby ..tapi dengan ada nyer app nih ..semuaaaa dapat mambantu sy ...and bulan 2 nih appointment untuk scan baby ..doakan sy dengan baby sihat ..amin❤️❤️.btw thanks you theAsianparent 🥰

Done 😘 Apps pling best digunakn . stiap mlm akn buku app ni . wajib sgt sbb byk info info yg bgus . utk yg dh anak mahupun ibu hamil . selain tu juga , byk info2 utk anak , untk tumbesarn anak . sgt2 sesuai utk ibu ibu yg bru masuk ttg ibubapa . thnkyouu theAsianParent for this app . byk sgt bole blja ilmu utk ibubapa, ank n ibu hamil . bole kongsi sgala tips ,pgalman n btnya jwb soalan . sgt2 mbntuuu 🥰🥰🥰

Done! suka sangat aplikasi theasianparent ni. selain dapat track kandungan, contoh image anak dlm kandungan, banyak sangat² tips yang diberikan disamping dapat kumpul poin, pelbagai contest walaupun kita dah bersalin, apps ni still lagi tak perli install sebab banyak juga tips yang diberikan mengikut usia perkembangan anak. saya sangat mengesyorkan para ibu dan juga bakal ibu di luar sana utk guna aplikasi ini.

Done! Apps ni memang terbaik sgt2! Semua ilmu2 yg ada memang sgt2 berguna.. Saya pertama kali jdi ibu ank 1, start dri mengandung sampai bby da 2 bulan 1 hari.. Daripada bab penjagaan sewaktu preggy, perkembangan baby,tips bersalin,waktu berpantang,pantang larang masa berpantang,pengambilan makanan,parenting,sampai perkembangan baby slps klahiran pon masih boleh tau.. mmg terbaik laa TAP ni. !!

Hampir setahun guna app ni, bagus sebelum ni keguguran guna mod sembuh. Dapat kata² semangat dari app ni. Dapat banyak info dalam ni. Tak tahu apa taip ja semua ada. Boleh tanya soalan kita tak tahu, tak faham, mudah. Bila mengandung dapat banyak info. Apa yang boleh apa yang xboleh. Apa yang bagus ketika mengandung, memang terbaik la app ni. Boleh kira berapa bulan kita mengandung, baikk ar

Done . Apps ni dah guna sejak dapat tahu pregnant lagi sampailah sekarang anak berusia 5 bulan +. Banyak input yang dapat dari sini memandangkan kami suami isteri baru bergelar ibu bapa. Semoga aplikasi theAsianparent terus menjadi panduan untuk ibu bapa di luar sana. * sebelum ni tak pernah Komen pown just bagi review 5🌟 tapi edit untuk sertai pertndingan ni. moga ada rezeki anak 💕

Done! Apps asianparent banyak bagi input melalui artikel dan perbincangan/perkongsian mommys semua etc 🥰. Sebagai bakal ibu mmg sgt membantu dan berguna utk saya refer mcm2 info dan lalu 1st time pregnancy. Bila baca perkembangan week by week rasa mood lighten sikit dan feeling overwhelming tu berkurang. Thanks for brilliant apps. Looking forward for more 😍