Botol Bayi MAM Untuk Anda Menang!

Mommies, masa untuk menang produk bayi yang menjadi pilihan ramai! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-botol-bayi-dari-mam/1370

Botol Bayi MAM Untuk Anda Menang!
269 Balas

Done! Apps ni memang terbaik sgt2! Semua ilmu2 yg ada memang sgt2 berguna.. Saya pertama kali jdi ibu ank 1, start dri mengandung sampai bby da 2 bulan 1 hari.. Daripada bab penjagaan sewaktu preggy, perkembangan baby,tips bersalin,waktu berpantang,pantang larang masa berpantang,pengambilan makanan,parenting,sampai perkembangan baby slps klahiran pon masih boleh tau.. mmg terbaik laa TAP ni. !!