Botol Bayi MAM Untuk Anda Menang!

Mommies, masa untuk menang produk bayi yang menjadi pilihan ramai! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-botol-bayi-dari-mam/1370

Botol Bayi MAM Untuk Anda Menang!
269 Balas

Apps The Asian Parent sangat sangat memberi manfasst kepada saya sebagai seorang ibu, dari masa pregnant sampai anak dah masuk 2 tahun saya masih setia dengan apps ni, banyak benda dan pengetahuan saya dapat dari apps ni. Terima kasih kerana menyediakan apps ni untuk kami semua. Terima Kasih Kepada Owner & teams The Asian Parent.❤️❤️❤️

DONE ! Saya mengetahui theasianparent malaysia dari rakan2 pejabat. mereka yang mengesyorkan sy download apps ni. dek kerana ini adalah kehamilan pertama saya. saya teruja nak tahu setiap hari perkembangan kandungan saya. TAPM apps ni lah tempat kunjungan setiap hari sy. segala info dn pengamalan rakan lain sy baca dalam apps ni. Terima kasih

Apps The Asian Parent sangat2 membantu saya, kerana ianya dihujani dengan info2 yang berguna berkaitan dengan kehamilan,pemakanan berkhasiat, tips2, info tentang anak2..semuanya dalam 1 aplikasi! dah byk ilmu dan info berguna sy refer dalam aplikasi ni sepanjang kehamilan ni.. memang terbaik dan highly recommendation 👍👍👍👍

Saya sangat sukandengan aliasing ini. Aplikasi theasianparent ni sangat-sangat membantu dan berinformasi untuk ibu-ibu hamil. Walaupun hamil anak ke-8, ini kali pertama saya tahu tentang aplikasi ini. Seronok bila tengok perkembangan dan saiz bayi dalam kandungan. Semoga memberi manfaat kepada ibu-ibu yang lain di luar sana.

DONE❣️ Sememangnya app yg paling best digunakan untuk para ibu dan bapa kerana terlalu banyak info terbaik yang dikongsikan. Apps ni sangat membantu saya saat dari awal mengandung anak pertama hingga ketiga (terkini: 6bulan)☺️☺️👍👍 Tq the Asianparent♥️♥️

Pregnancy ke3, 7 tahun hold atas sebab kesihatan. Bila dah install apps ni baru perasan, eh itu x beli ini x beli. Nasib ada apps ni link terus dengan shopee dll memudahkan saya buat pembelian online je. Now tunggu semua brg sampai. Persediaan trimester pertama saya complete!!

TheAsianparent app byk membantu sy drpd mula pregnant hingga lah ada Baby .. Alhamdulillah pelbagai panduan dan info yg sy dpt .Selain itu kita juga dpt kongsi pengalaman ibu2 yg lain.. Terima Kasih byk memudahkan sy.. Moga Apps ni terus dpt membantu ibu2 seluruh Malaysia 🥰

Done ❤️ Aplikasi the Asianparent memang Sangat-sangat membantu serta memberi ilmu keibubapaan tanpa sempadan 😍bukan sahaja untuk ibubapa baru.. Yang dah lame baru dapat baby pon boleh renew semula ilmu keibubapaan ni.. Hehe.. Contest pon banyak ❤️❤️❤️❤️

apps The Asian parent memang terbaik.. banyak membantu sepanjang kehamilan hingga kelahiran. sehingga saat contraction hingga melahirkan saya boleh hadapi dengan tenang.. kerana app ini banyak terdapat info2 positif yang boleh sama2 kongsi pengalaman masing2.. MMG terbaik.

Apps The Asian Parent sangat sangat membantu untuk saya yg baru ada anak pertama.. apps ni sangat sangat membantu saya dalam info info yg berguna.. yang paling best hanya guna 1 application sahaja untuk tahu semua info… From Pregnant To Children.. Very Recommended 🥰