Botol Bayi MAM Untuk Anda Menang!

Mommies, masa untuk menang produk bayi yang menjadi pilihan ramai! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-botol-bayi-dari-mam/1370

Botol Bayi MAM Untuk Anda Menang!
269 Balas

done😘🥰 Saya sangat bersyukur dengan adanya kemudahan Aplikasi the Asianparent.Amat membantu terutama sekali bagi yang pertama kali bergelar ibu seperti saya.Aplikasi ini sangat-sangat membantu dalam memberi banyak info tentang kandungan,cara pemakanan semasa hamil dan pertumbuhan baby saya.Dari situ saya dapat belajar dan teruja setiap kali membuka aplikasi ini.Banyak juga saya belajar tentang ilmu2 parenting untuk persediaan menjadi ibu.Alhamdulillah baby saya da genap 5 bulan dan saya masih setia dengan apps Asianparent.Banyak juga yang sya belajar daripada sharing2 komuniti members.Semoga Nur Arisya zahra membesar dengan sihat..Thanks Asianparent🥰