#stoptheGIF & Menang Hadiah Grapebly!

Jom mommies rebut peluang menang botol bayi dari Grapebly! Mudah sahaja, anda perlu ikut step yang ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

#stoptheGIF & Menang Hadiah Grapebly!
661 Balas

#stoptheGIF challenge✅ #TheAsianParent #Grapebly #1 Semoga terselit rezeki anak pertama saya Muhammad Ahnaf Dzulqarnain yang berusia 5 bulan berpeluang terpilih antara menjadi 4 pemenang bertuah dapat memiliki botol susu jenama grapebly salah satu jenama besar yang akan jadi pilihan ibu-ibu di Malaysia kerana kualiti yang sangat premium&design direka khas berbentuk triangular yang sangat unik dan eksklusif.Bentuk botol susu grapebly memiliki kelainan tersendiri dapat bantu memudahkan bayi belajar pegang botol dengan senang.Material botol susu grapebly PPSU ketahanan yang boleh digunakan dengan jangka masa yang lebih lama berbanding PP.Botol susu grapebly bebas dari BPA,tidak berbau dan senang dibersihkan dapat memudahkan rutin harian kerja untuk ibu paling penting semestinya botol susu grapebly merupakan ANTI COLIC feeding bottle dapat elak baby dari kembung perut&sembelit.Terima kasih TheAsianParent berkongsi rezeki dan ilmu yang bermanfaat mengendalikan platform aplikasi yang sangat mudah untuk dirujuk dari awal kehamilan &sentiasa update proses perkembangan milestones bayi saya setiap masa sehingga sekarang dan menjadi rutin harian saya log masuk aplikasi TheAsianParent untuk mendapat ganjaran point yang boleh dikumpulkan &ditebus❤️TheAsianParent aplikasi memang terbaik👍🏻🫶🏻💖 Done follow both account @theasianparent_my&@grapebly Follow like &share ✅ Ig:(nrsbr_na)

Bismillahirahmanirrahim semoga ada rezeki anak saya 🤲🏻 Assalamualaikum, doakan saya Syasya Athirah dan suami saya Muhammad Khasir dikurniakan rezeki zuriat yg soleh dan solehah, diberikan kesihatan yg baik, dilimpah rezeki yg tak pernah putus mengalir dan dipermudahkan segala urusan. Doakan juga ibubapa saya dan ibubapa mertua saya supaya diberikan kesihatan yg baik dan diberikan kesembuhan kepada penyakit mereka. Semoga suatu hari nanti saya juga akan dijemputkan untuk ke tanah suci bersama suami dan ahli keluarga saya semua. Amin 🤲🏻 terima kasih TheAsianParent banyak berkongsi maklumat dan banyak yg saya belajar dari sini. Saya ttc 4 tahun dan tahun ni saya berjaya hamil dengan bantuan TheAsianParent ni berkat doa dan tak pernah putus asa ❤️

Bismillahirrahmanirrahim ❤️ Pertama sekali , terima kasih the Asianparent tak putus putus adakan pertandingan yg menarikk ❤️ #stoptheGIF challenge ni ada pertandingan pertama yg saya join , saya harap ad rezeki untuk baby Dec saya ❤️ Done follow both instagram @theAsianparent & @Grapebly . Sangat love app nii ❤️ Menyenangkan perjalan mengandung saya . Banyak sharing , tips dan ilmu yg saya dapat dari app nii . Saya pon dah menggunakan app nii dari anak pertama sayaa lagii as first mom kita tak tahu kan . tapi alhamdulillah dengan app nii sekarangg anak pon dah 3 tahun still guna lagii . Sekarang nii mngandung anak ketiga , semoga ad rezeki baby Dec saya . Bismillah ❤️❤️ instagram (@ms.wxnie)

#stoptheGIF #TheAsianParent #grapebly app the Asian parent ini Sangat bagus dan berguna untuk ibu-ibu yang baru pertama Kali melahirkan anak. Banyak info yang saya dapat terutamanya Dari segi permakanan ibu berpantang, permakanan Bayi, perkembangan Bayi Ikut umur, resepi permakanan, penyusuan yang Betul Dan lain-lain lagi. app the Asian parent ini Sangatlah disyokkan utk Ibubapa Dan ibu-ibu baru mendapat anak. app yng Terbaik 👍👍👍👍.. Selain Itu botol grapebly ini merupakan Jenama botol yang bagus utk ibu bapa.. botol ini Tak menyebabkan Anak tersedak Susu.. senang dibawak ke mana-mana sahaja.. semoga ada rezeki utk Anak Dan saya sebagai Ibu yang baru pertama Kali memdapatkan Anak ig @sal_salihah_1437

#stoptheGIF✅ Done follow kedua-dua IG @theasianparent_my & @grapebly Grapebly salah satu jenama yang mengeluarkan botol susu sangat berkualiti & selamat untuk kegunaan bayi yang baru lahir..saya sangat tertarik dengan kualitinya, bentuk botol susu & putingnyaa lembut..sangat sesuai untuk bayi yang bru lahir.. Terima kasih jugak untuk apps theasianparent_my kerana memberi banyak manfaat yang berguna untuk para ibu2 terutamanya utk org yang pertama kali nak jadi seorang ibu macam sy..sangat2 banyak memerlukan ilmu..syukur kali pertama nak jadi seorang ibu dipertemukan dengan apps theasianparent_my Saya mencuba nasib disini semoga terselit rezeki baby yang bakal lahir tidak lama lagi🤲🏻.. my ig @_nranxs

#stoptheGIF done follow @theasianperents done follow @Grapebly (ig : nisaibrahim_dvogue) semoga rezeki baby twin sy... apps the asian parents sgt terbaik!! membantu sy dgn memberi pelbagai info sepanjang kehamilan baby twin sy.. bkn shj berkaitan bayi sepanjang kehamilan tetapi pemakanan & gaya hidup yg sihat serta larangan sepanjang kehamilan turut disertakan..paling best ada byk ganjaran yg boleh kita dpt...semoga apps the asian parents terus mendapat sambutan & membantu ibu2 diluar sana..terbaikkkk!!!! Semoga ada rezeki utk dapat botol susu grapebly yg anti-colic feeding bottle.. semoga dpt membantu sy dlm menguruskan baby twin yg bakal lahir bln Dec 2023 nti... thank you...

Assalamualaikum, semoga ada rezeki saya memenangi contest ini. Saya menggunakan apps ini dari hari pertama saya mengetahui kehamilan saya kerana ianya sangat membantu saya dalam aspek persediaan menjadi ibu bapa sehingga telah menjadi ibu bapa. I am interested with the grapebly bottles when i read the post on ig that said the bottles design is an innovation to support mom’s self care. The fact that grapebly brand also prioritise mother’s need in creating the bottles is a brilliant idea. Usually, the other brands only prioritise baby’s need but grapebly speciality are both mother and baby. As a working mom, i am very delighted to use the bottles.

Bismillahirrahmanirrahim 🤲🏼 #stoptheGIF Done follow Instagram @theAsianparents and @grapebly . Saya sertai pertandingan ini kerana saya ingin memenangi botol susu Grapebly ni.. malahan botol Grapebly ini merupakan (Anti-Colic Feeding Bottle) sangat sesuai untuk baby yang baru lahir❤️ Di samping itu, banyak kelebihan dengan menggunakan botol ini kerana dapat membantu ibu jika anak yg baru lahir kembung perut atau perut tidak selesa. InsyaAllah dgn izin-Nya, Semoga ada rezeki saya dan anak saya untuk memenangi pertandingan ini. Terima kasih kepada pihak theAsianParents dan Grapebly diatas pertandingan yang dianjurkan ❤️

#stoptheGIF #TheAsianParent #Grapebly Assembly made effortless with the Grapebly Feeding Bottle! Moms rejoice in a hassle-free feeding experience. Simply position the anti-colic air vent, attach the teat securely to the collar, tuck it in, ensuring no gap between cap and teat, and press to close the cap – all done! Grapebly PPSU Feeding Bottle is anti-colic, highly durable, easy to clean, and leak-proof. No more worries about colic or leaking issues. Feed your baby anywhere without worrying about the mess! 🍼💕 #GrapeblyFeedingBottle #HassleFreeFeeding #AntiColic May the sustenance be on my and my baby's 🥰💕

#stoptheGIF Instagram : @cadbury_blackforeast Done follow @theAsianparents and @Grapebly . Saya sertai pertandingan ini kerana saya ingin memenangi botol susu Grapebly ni.. kerana botol Grapebly ni adalah Anti-Colic Feeding Bottle! Dan ia adalah botol yg sesuai utk ibu pertama kali seperti saya.. sangat banyak kelebihan Menggunakan botol ini kerana ia boleh membantu ibu jika anak yg baru lahir kembung perut atau perut tidak selesa.. jadi ia akan me mudah kan urusan seharian ibu pertama kali seperti saya.. . Semoga ada rezeki saya dan anak saya untuk memenangi pertandingan ini.. thank you theAsianParents and Grapebly! ❤️