Botol Bayi MAM Untuk Anda Menang!

Mommies, masa untuk menang produk bayi yang menjadi pilihan ramai! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-botol-bayi-dari-mam/1370

Botol Bayi MAM Untuk Anda Menang!
269 Balas

saya ingin menang set botol bayi dari MAM baby kerana puting yg selesa sesuai dengan ank saya, botol yang mesra alam dan tahan lama. Anti lekap dan anti tumpah. Yang paling menarik iaitu design yang simple,comel sangat dan berkualiti. Saya berharap bahawa saya akan terpilih untuk menang dan jadi yang bertuah . Saya nak menang demi anak dara saya yg manis dan comel . Jom kengkawan join dan support @mymambaby x @theasianparent_my @ejahanii @ly___nn @rosefahada