Botol Bayi MAM Untuk Anda Menang!

Mommies, masa untuk menang produk bayi yang menjadi pilihan ramai! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-botol-bayi-dari-mam/1370

Botol Bayi MAM Untuk Anda Menang!
269 Balas

Apps asian parents banyak membantu para ibu bapa (lebih lebih lagi yang tak ada pengalaman menempuh alam ibu bapa) untuk dapatkan info info yang bermanfaat. Even this is not my first pregnancy, I do learn a lot of new things here. Plus, community yang ada di sini lebih dekat dengan kita. so, it make it more easier to share info n experience. The best part for me is perkembangan janin. Rasa macam buat 4d scan. atleast we know bentuk n keadaan janin every week. it is so interesting. Bagi si abang tengok, dia keep talking like he is talking to the baby directly. Baby kicking counter tu pun sangat membantu. lebih lebih lagi untuk para ibu yang busy untuk catat secara manual. the best apps. semua yang diperlukan ibu bapa dah ada dalam ni.no need second apps