assalamualaikum kwn²..nk tnye sy ske sgt minum air kelapa tp kandungan sy baru trimester 2..adakah berbahaya n kesan sampingan kepada baby saya

Minum air kelapa

10 Balas

Tak pun.. tapi jgn la minum sehari 3-6 biji pulak, tu dah melebih2 dah..mkn apa pn klau sampai tak ingt dunia mmg akn ada effect. bayangkan mkn UBAT paracetamol melebihi DOS yg dibenarkan pun bleh jd keracunan & bleh bawa maut. jd mkn sbelum lapar, henti sebelum kenyang.