Minum Air kelapa

2-3Harini sy asik nk minum air kelapa, kandungan baru nak masuk 14minggu.. tiba2 tadi ada kawan2 dari mak sy cakap, jangan minum air kelapa utk awal kehamilan.. tak bagus.. katanya kalau nak minum, minum masa kandungan dah 8bulan ke atas.. betul ke??

1 Balas

Tkda la sis... Air klpa tu baik utk ibu hamil tpi jgn la jgak skali balun smpi 2,3biji. Asl t'rasa. Sy mnum air klpa sjak usia kndgan 12minggu alhmdulillah baik² sja skg da 23minggu.