assalamualaikum kwn²..nk tnye sy ske sgt minum air kelapa tp kandungan sy baru trimester 2..adakah berbahaya n kesan sampingan kepada baby saya

Minum air kelapa

10 Balas

Tak pun.. tapi jgn la minum sehari 3-6 biji pulak, tu dah melebih2 dah..mkn apa pn klau sampai tak ingt dunia mmg akn ada effect. bayangkan mkn UBAT paracetamol melebihi DOS yg dibenarkan pun bleh jd keracunan & bleh bawa maut. jd mkn sbelum lapar, henti sebelum kenyang.

xbahaya puan.. saya setiap mggu mesti minum..dr anak pertama hingga nak masuk anak ke empat ni ha.. hehe tapi saya beli air kelapa tanpa ais dan gula..

saya minum air kelapa dri anak sulong sampai 3rd ni elok je...lahir² anak kulit bersih dan rambut lebat....

xmengapa yg penting jgn campur air kelapa dgn air gas....

air kelapa bagus untuk baby ,

Ok je minum air kelapa..

Ok je.. cme jgn bnyk2lh

sy minum ok ja

tak bahaya pun

tak bahaya