minum air kelapa

Hello everyone, saya hamil 11 minggu. Saya telah minum air kelapa dari buah kelapa dan makan isinya dengan penuh sebanyak 2 kali, minggu lepas dan semalam. Saya tidak tahu bahawa saya tak boleh minum air kelapa pada awal kehamilan. Saya risau akan kandungan saya. Adakah ia berbahaya? Terima kasih.

2 Balas

Ikot badan kot.. sy ada jugak minum air kelapa.. n minum coconut shake.. tp bila p scan, baby okok sje.. sy 10w.. tp sy tk minum byk la 😅

Kemungkinan, elak kan