Apa panggilan yang anda gunakan?

Mesti setiap pasangan ada panggilan masing-masing kan? Jom kongsikan apa panggilan anda terhadap pasangan anda?🥰 Dulu sebelum kahwin, suami min siap senaraikan lagi nama panggilan min kena pilih untuk dia tau😆 Dulu memula panggil abang pon dah rasa romantik ehehe🤭

Apa panggilan yang anda gunakan?
1369 Balas

Masa bercinta dlu mcm2 panggilan..lepastu kami decide nak panggil mamy dady sbb gedik gatai dlu dah pk pasal anak2 🤣 panggilan tu melekat sampai anak 2 dah ni..tp kdg2 saja nak manja2 panggil la my love ke..b ke..sayang ke..yangg ke..kdg2 anak pun gurau kasar ckp “sayanggg cepaattt” 🤣🤣