Apa panggilan yang anda gunakan?

Mesti setiap pasangan ada panggilan masing-masing kan? Jom kongsikan apa panggilan anda terhadap pasangan anda?🥰 Dulu sebelum kahwin, suami min siap senaraikan lagi nama panggilan min kena pilih untuk dia tau😆 Dulu memula panggil abang pon dah rasa romantik ehehe🤭

Apa panggilan yang anda gunakan?
1369 Balas

saya panggil suami "abg" "abg syg".. memang dari dulu reserve nk panggil tu. nak nak lagi mmg xde abg. jadi somi ni ibrt 'abg' jugak secara xlangsung. dia lah somi.. kwn rapat.. abg.. kwn gduh mnja.. & lain2 😂

sebelum kawin smpai la dh beberapa bulan kawin, abg syg.. pas tu bertukar bie syg pulak smpai skrg ni nk msuk 2taun perkahwinan dh haha.. ni bakal ad baby, bertukar lg rsanya.. mommy abah🤣🤣

Hubby baby/syg* normal day Kalau ad something somi nk beli pape dia panggil *yangggg mama papa* jarang kekok lagi hehe sbb ank baru lahir *name penuh kalau bengang ke marah 😂😂😂haahaha

sblm kawen pggl b dan syg.slps kawen pn sama... mla2 janggal bla suami nk pggl syg,yala trfkir nt dia nk ckp 'b syg syg' tu xplik ka😂😂 tp skrg dh ok dh biasa pggln mcm ni.

b dgn ayang , klw dah ade ank no 1 ni pggil ayah , nti kn dy pun pinggl b ohh b 😅 ank2 akn ikut ape kite ckp dgn buat , sbb setiap kli klw sy kms , dy jgk akan buat bende yg sme

Mmy and ddy❤️biasakan diri utk tdk pnggil nama pada pasangan..nnti bila kita pnggil nama dngn pasangan,jdi anak pun ikut pnggil nama ibubpa jdi ngak tdk sesuai n tdk hormat.😇

sy pngil suami abie..suami plk pngil sy syg..dari kenal smpai lh kawin...sy xsuke tukar2 pngil xselesa ase..😅suami to penah jugak nk tukar pangilan sy xnk...😂

Mula2 pnggil awk & sya, pastu mak saya tegur.. Kami pon bincang, tukar pnggiln hubby & syang.Mula2 kekok jgk nak pnggil. Last2 sya ringkaskan pnggil bie je😇

suami saya panggil saya sayang.. saya gelar suami saya habibb in shaa allah bila da ada anak nanti anak pgl sy ummi..dn ank pgl bapak dia sebagai walid😍

pngilan untuk suami 'biy' pngilan untuk isteri 'ayunk' tpi semnjak sya mngndung ni suami kdng pgil sya mama sbb dye nk ank nye pngl mama nnti bila dh kluar