Apa panggilan anda?

Hi Ayah Ibu, Jom kongsikan nama panggilan anda dari anak-anak? Admin nak tengok mana satu yang paling banyak hehehe

Apa panggilan anda?
95 Balas

E.Ibu & F. Ayah ❤ tpi ada first sy umr 2 tahun 3 bulan x pandai panggil ibu lgi, mmg ank first sy ckp sikit2 je x blh ckp lgi bahasa alien je bnyk keluar 😅🤭 pandai panggil ayh je haha kadang panggil sy ayh jg hahah😂 ank kedua bru umr sebulan 10 hri🤭x pandai ckp lgi😂

anak 1st - ummi abi anak 2nd - ummi mama ibu mummy, abi papa ayah daddy. anak no2 ni macam² panggilan. ikut mood dia nk panggil apa. 😅😅

E.Ibu B.Abah. sblm brsalin lagi da decide nak panggil ibu dgn abah. 😍😍

ala..xde dlm list..🤣🤣🤣hehehe sy - mak husband - F. ayah 😉✌🏻

ummi dengan abi. suami yang pilihkan . pasrah jela😆

Mcm xde dlm list tapi ank pnggil baba n bubu😅

xde dlm list. mak&bapak

2y ago

sekrng ni .. mmng jarang² dengar kan

xde dalam list. ami dan babah

bonda dgn ayah suami yg pilih 😊

Ibu dan Abah 🥰🥰🥰