Apakah nama pasangan yang anda simpan?

Siapa sini lepas kahwin tukar nama tetapan pasangan di telefon bimbit?📱 Min dulu waktu tunang pon simpan nama suami nama penuh dia😆 Lepas kahwin baru tukar abang🤭 Komen sikit apa nama pasangan yang anda semua simpan🥰

Apakah nama pasangan yang anda simpan?
132 Balas

ms tunang save nama husband nama penuh husband siap ada tulis encik di depan nye..🤣🤣🤣🤣hehee..bila dah kwen.. tuka nama ncik husband kepada 👉🏻 my❤️👈🏻 my love..hehee..tp letak simbol hati..🤣🤣🤣🤣✌🏻ada juga sy tgk ex opismate sy dlu dia lepas kwen dia letak nm husband syugaku... yg sorg lg mmber pulak letak nm husband dia bila col nmpk tulis my zauj my jannah... hehehe😂✌🏻

MyHappines❤ sejak couple smpai dah kahwin tak pernah tukar. p/s: kalau gaduh letak nama panggilan je cth biyy,or nama dia. huhu bila dia cek hp kata kita jahat sbb dia tak pernah fikir pun nak tukar nama kita dlm contack even gaduh besar pun.. hahaha perempuan kan nk betul je. biasalah😎

Dari jadi ofismet sampai la jadi suami dan dah ada anak sekarang masih simpan nama suami dengan nama panggilan dia. Sama juga dengan suami. Cuma lepas dapat anak dia tukar jadi bunda 🤭

2010 bercinta smpai skrg 2021 alhamdulillah tk pernah bertukar,B dgn Ayg 😁 pernah juga bgt suami blh tk pggil abg,tk sedap didgr sebab nnti org pikir kita beradik 😂😂😂

9mo ago

Sama suami sy ni 😂

masa becinta pnggil pnggil daling2 🤣 lepasdh khwin pnggil ddy2 pula hahaha.. save nm ddy mahdi ❤️ N bila gaduh tk tkr apa apa pn 🤣Cma block wkawka

mase kenal : bieee mase jdi suami ; my love suami dah ade ank: ayah thu x sbb ape kite kne bhse kan panggil suami kite mcm itu nti ank kite akn ikut

Masa kawan : Cikgu Aizat Masa tunang : Abang ❤️ Dah kawin : My hubsbae 💞 Bila gaduh : Terus tak save number . 😜

3y ago

Ehh ehh sama laa🤣 bila gaduh mmg tak save pun num dia🙄😆 Pastu kalut bila dia tertengok fon kite nama dia x save🤣

masa kwn: sobat🐻✨ masa brcinta : mcm ² nme ltk😂 biy , abiy, hubby, nme penuh die😂 masa tunang dan smpai skrg : Abang❤️

3y ago

tp time gaduh save ni je ')

org tua yg jodohkan. first jumpa terus nikah. setahun lebih kawin baru save number. kemudian letak my husband. 😂😂😂

waktu bercinta my love..bila dh kahwin `bie'nak pnggil suami tu dgn pngglan abg tak sesuai sbb dye muda dari saya😂😂