Apa panggilan yang anda gunakan?

Mesti setiap pasangan ada panggilan masing-masing kan? Jom kongsikan apa panggilan anda terhadap pasangan anda?🥰 Dulu sebelum kahwin, suami min siap senaraikan lagi nama panggilan min kena pilih untuk dia tau😆 Dulu memula panggil abang pon dah rasa romantik ehehe🤭

Apa panggilan yang anda gunakan?
1369 Balas

Masa mula kenal saya bahasakan diri nama jaa (mas) dan saya gagahkan diri panggil suami abg walaupon malu2 sbb baru kenal 😅lagipon dia tua 6 tahun dari saya.. Lama2 suami mula panggil syg lps bertunang tapi saya malu lgi kadang bahasakan diri mas kasang kluar jgk syg sbb nk jaga hati.. Hahah.. Dah lama skit baru ok panggil abg syg sampai skrg.. Xtau la ada ank nnt bertukar ka x panggilan tu😂