down bila dengar tentang GBS positive ?

Kesan kepada baby.. Allahu..

2 Balas

Jgn fikir sgt mommy.. Mkn yogurt asli dgn buah2.. Elok juga. 😁 Pastu pastikan sebelum bsalin bgtau doc awk ada gbs+. Nnt masa 4cm doc akan bg antibiotik.. Sy pun sama dulu risau mcm ni juga..

5y ago

Tq sis utk kata2 skongan.Harap2nya dpermudahkan dan baik2 semuanya..

sye pun dlu ad gbs. xde ape pun..nnty dh nk brsalin dktor akn pantau. dy bgi ubat. tapi 3-4 cm nnty dh kne msok labour room. bby sye pun ok je xde ap lah 😁

5y ago

Tq sis utk kata2 skongan.. Harap2nya dpermudahkan dan baik2 semuanya..