Menggeliat badan terliat lentok...

Kenapa baby tidur,dia ad mengeliat lepastu badan dia terlentok mcm ni? Ada pape yg x kena ke? Sye dh cek dah,risau jgk ad semut ke apa ke tp x de...tp mcm tu la dia lepas mengeliat badan dia terlentok cmtu...

Menggeliat badan terliat lentok...
18 Balas

normal.. klu saya pnggil mngeliat tulang.. ank sye klu mngeliat smpai mngigil² dn mngis .. dlm seminit mcmtu dia mngeliat.. dh hbis mngeliat.. bru dia bnti menangis..

1y ago

hihihu.. mmng mcmtu.. ank sye.. smpai sebulan...lg2 klu dibedung.. mmng nagis mcam kne pukul.. hihihi