Menggeliat badan terliat lentok...

Kenapa baby tidur,dia ad mengeliat lepastu badan dia terlentok mcm ni? Ada pape yg x kena ke? Sye dh cek dah,risau jgk ad semut ke apa ke tp x de...tp mcm tu la dia lepas mengeliat badan dia terlentok cmtu...

Menggeliat badan terliat lentok...
18 Balas

normal je tu sis.. bb sya mcm tu jg. kite btulkan semula posisi dia lps tu.

1y ago

baby sye kena tunggu dia habis mengeliat betul2 baru dia tegak semula..sye kdang tengok mcm lama sgt dia mengeliat,pastu dia biar badan dia lentok cmtu..sye betulkan,eh dia mengeliat balik siap merengek kuat mcm x puas hati dibetulkan...tu risau tu😂🙏

Normal je ibu. Semua baby sama. Anak saya siap dgn kepala senget2

normal je ni sbb dlm perut pun mcm2 gaya kan dorang tido😅

Normal bby mmng mcm tu,ank sy melengkung macm mngkuk kadang

sy rse tkde ape pon. biase je tu.

ini normal shj

Normal sis

normal