Bayi Mcm Tidak Selesa Bila Letak Dibawah

Salam Semua...saya nak tanya Bayi Saya umur dia hampir sebulan.. Dia sering mengeliat Ketika Tidur.. Selang 2@3min dia akan Mengeliat Meneran Seolah Tidurnya Tidak Nyenyak kekdang mcm2 bunyi keluar.. Mendengus kuat, merengek, simtom tercekik pon ada...dia Sesak Nafas Ke Atau Hidung Dia Tersumbat? Sbb Tu Dia X Selesa.. Asyik Mengeliat Dan Meneran?

2 Balas

Bende tue normal.. Anak sy pn dulu mase 1 bulan n 2 bulan camtue jgk.. Tpi bile makin besar,dia makin kuranng dh seme tue n hilang ngan sndiri.. Org ckp dia meneran nk membesar.. Klu nk bgi dia tido lena,bedung.. Bru tgn seme tue xggu sgt tido dia.. 😊skrg ank dh nk masuk 4 bulan n seme tue dh xde..

4y ago

Itula masalah nya dia mengeliat Meneran..kemudian Merengek Nanges.. Letak nanges.. Tido kejap pastu mengeliat.. Tidurnya jadi x Nyenyak.. Saya jd takut tgok dia mcm tu.. Semuanya serba x kena.. Saya jd panik.. Musim pkp ni kan.. Pantang sendiri.. Jadinya bertambah risau tgok dia mcm tu...

Hihi mmg mcm tu sis.. Baby2 mmg suke meneran mngeliat sampai merah2 muke.. Org kata teran daging nk besar.. Lama2 dia ok bby sebulan dua mmg mcm tu.. Sbb tu baby kene tido bedung kalau x nanti dia xlena. Tp bedung jgn ketat2 sgt biasa2 je k..

4y ago

Sama2😊