Menggeliat badan terliat lentok...

Kenapa baby tidur,dia ad mengeliat lepastu badan dia terlentok mcm ni? Ada pape yg x kena ke? Sye dh cek dah,risau jgk ad semut ke apa ke tp x de...tp mcm tu la dia lepas mengeliat badan dia terlentok cmtu...

Menggeliat badan terliat lentok...
18 Balas

normal la tu mommy. baby tu mcm org akrobatik. mcm2 gaya dorang suka tidor. kalau agak2 teruk sngt meliuk bdn baby mommy betulkan sikit bg tegak

1y ago

huhuhu baik mommy😂..tq,🥰🙏

normal.. klu saya pnggil mngeliat tulang.. ank sye klu mngeliat smpai mngigil² dn mngis .. dlm seminit mcmtu dia mngeliat.. dh hbis mngeliat.. bru dia bnti menangis..

1y ago

hihihu.. mmng mcmtu.. ank sye.. smpai sebulan...lg2 klu dibedung.. mmng nagis mcam kne pukul.. hihihi

normal. mengeliat ni bagus. sy kalau time ank tengh lena tidur mmg slalu buka bedung kasi ank mngeliat bg dia free dlm beberapa minit..lpastu bedung balik ..

1y ago

ouhhh cmtuu...lega sikit hati ni..risau dia terseliuh ke apa sbb dia kalau mse menyusu pun kita tgh pegang dia duk melentok mcm tu kt tgn kita..😂🙏

Normal je , sb kita selalu bedung dia.. So bila kita bukak je bedung , mesti dia akn mengeliat.. Ank sy pn selalu mcm tu dlu.. Mngeliat bukn main haa 🤭

1y ago

Ank sy x nk bedung tgn.. Jd sy bedung kaki je... Klau bedung tgn dia.. Kja nk mngeliat je ..

dia meregang badan dia tu sis..penat tidur lama agaknya.baby2 memang selalu buat mcm tu..kdg2 sambil mengerang n merah muka..

1y ago

anak sye mcm menjerit sis.. dia merengek tp kuat..hahaha dh pa dia ank first so mmg mcm kenapa ehh..nk bwk g hospitak takut doktor kata sye over plk😂🙏

1st twin sy mcm anak sis..2nd twin x sangat..risau jadinya..ingatkan x normal..bila baca komen mommies sini lega sket

biasa la tu mommy..kalu x nk bg dia terlentok liuk kasi bedung sampai kaki bg tegak..xde le dia trlentok liuk..

hehe sama gn baby sy,mcm2 gaya dia buat bila tidur,cuma kdg klau trlalu lama sy akn ubah posisi dia tidur tu

baby biasalah, dah terbiasa buat masa dalam perut lagi.. dia lupa la tu dia dah kat luar perut maknya..haha

Ok je ni mommy. Masa dlm perut mommy pon baby tido melengkung 🥰