Pergerakan Baby

Hai, sory nk tnya.. Sbb smua org asyik tnya dh ad rasa baby kick x or pergerakan baby.. Tp stakat ni mcm xde 😢mmg ad ke yg lambat ke sye je yg lambt 😔 kadang2 risau jgak bila smua org asyik tnya.. Fa just slalu cek heartbeat dia ok ad.. Tp xde pn rasa dia gerak2.. Sory tnya 🙇🏻‍♀️ #firstbaby #1stimemom #19w2d

Pergerakan Baby
2 Balas

jangan ikut org, lain ibu lain pengalaman.. selagi belum 28 week insyaAllah takda apa2..lepas 28 week patut risau, kadang ada je baby gerak maybe tak prasan sbab ruangan masih luas terutama anak first..

brgntung pd individu sis..ade yg lmbt. ade yg cepat. janji baby sht dan membesar dgn baik.