14 weeks

Hi mummy. Saya pregnant 14w tp anak first bru 1y 5m and dia Klau malam2 suka tidur atas badan saya. Kalau tak mmg dia tak nak tidur. Kadang2 risau jugak baby dlm perut ni kan sbb dia ada la tersepak kaki tu kena perut. Mcm mana nak handle ye Klau anak kita suka tidur atas badan kita? Dkt ayah dia tak nak pulak dia tidur mcm ni.

2 Balas

Slow talk dgn dia sis.. anak Sya pun macam tu tpy dh bsr sikit 2tahun kne rajin bagi tahu dia yg dlm perut kita ada adik, kesian adik terhimpit lama2 nnty dia akan faham ...😊😊tidur kan dia smbil peluk dia

Kena ajar tidur kat atas tilam. Tidur sebelah anak. InnshaAllah. Boleh didik lagi. 😊