Menggeliat badan terliat lentok...

Kenapa baby tidur,dia ad mengeliat lepastu badan dia terlentok mcm ni? Ada pape yg x kena ke? Sye dh cek dah,risau jgk ad semut ke apa ke tp x de...tp mcm tu la dia lepas mengeliat badan dia terlentok cmtu...

Menggeliat badan terliat lentok...
18 Balas

Normal je , sb kita selalu bedung dia.. So bila kita bukak je bedung , mesti dia akn mengeliat.. Ank sy pn selalu mcm tu dlu.. Mngeliat bukn main haa 🤭

1y ago

Ank sy x nk bedung tgn.. Jd sy bedung kaki je... Klau bedung tgn dia.. Kja nk mngeliat je ..