Beli Barang Baby Awal

Hai . Saya sekarang penghujung 4 bulan nak masuk 5bulan . Boleh x saya beli keperluan baby sikit2 . Rasa takut sbb orangtua2 kata jangan beli awal nanti jdi apa2 , saya pulak pernah gugur sebelum ni .... Tapi , kalau nak beli serentak nanti , beratnya rasa , dan kadang2 baby ada yg keluar 7bulan kesian kalau takready apa pun barang . Boleh x ya ? Masih rasa was2 . Sekarang pun jalan lama sikit dah penat rasa takcukup nafas , nanti perut besar taktahu la

34 Balas

xpee..blh je bli awal...kdg kita xblh ikut org sgt ..ikut kta hti n kemampuan kita je..mcm sy pun dh start beli sikit2...sbb sy mmg xblh nk jln lma sikit,cpt penat,tmbh lg ada mslh tulang blkg... lgpun brg2 bby tu blh simpan lma slgi xguna xbukak... klau nk beli skali gus smua lg lha penat nk pusing2 jln...