Keperluan baby

Hai boleh tak tolong saya senaraikan beberapa barang yang perlu beli pening kepala nak fikir nanti beli terlebih membazir pulak

4 Balas

Sy pun pening juga sis 😂 Sy dari awal preggy sampai 18w, masih lagi list barang sambil2 window shopping barang baby di kedai dan online. Sy rajin tgk tiktok dan YouTube dan minta nasihat dari kwn dan keluarga utk dptkan idea. So far barang dah bnyk list. Tapi sy belum beli lagi sbb masih memikir. Sis slow2 je, jgn rushing. Take your time and think ☺️

Buat senarai. Saya boleh bg sebahagian tips: 1. Beli baju dan diaper newborn sikit je sbb kita tak tahu berat baby yg bakal dilahirkan. Baby membesar cepat.

buat masa ni saya follow yang ni je 🤗

1y ago

saya pun tak pasti kenapa dia tak clear hahaha awak try gugel search "newborn checklist"