Keperluan baby

Saya baru je beli barang baby. masa mula masuk kedai barangan baby tu, saya jadi blur walaupun dah ada list. hahaha taktahu apa nak dibeli. bingung sendiri. check list tapi taktahu betul ke barang yang diambil. beli sikit takut tak cukup, beli banyak takut membazir.

2 Balas

Saya mase mula2 masuk kedai brg2 baby nak beli brg, saya redah je tnye sales person tu ape nak tnye. Even nak kain bedung pon saya tnye sales person tu mcm2. Hehehhe. Saya beli ikut kemampuan dlu dan yg penting2 je.

list jgn panjang sgt .. list utk pakai dkt ward dulu penting .. yg harian pnya tu nanti2 leh beli tambah2 ..