Beli Barang Baby Awal

Hai . Saya sekarang penghujung 4 bulan nak masuk 5bulan . Boleh x saya beli keperluan baby sikit2 . Rasa takut sbb orangtua2 kata jangan beli awal nanti jdi apa2 , saya pulak pernah gugur sebelum ni .... Tapi , kalau nak beli serentak nanti , beratnya rasa , dan kadang2 baby ada yg keluar 7bulan kesian kalau takready apa pun barang . Boleh x ya ? Masih rasa was2 . Sekarang pun jalan lama sikit dah penat rasa takcukup nafas , nanti perut besar taktahu la

34 Balas

Sis, sila beli saja brg baby awal2 , nnti bnyak nak pakai duit lpas baby lahir. Brg baby bukan murah, sis buat list up brg apa yg sis boleh beli ikut bajet. Saya masuk 4 bulan mmg dh start survey dan beli sikit2 brg baby ,jdi bila dh smpai masa nak melahir,smua dh siap dan tak la kelam kabut sgt masatu.