Beli Barang Baby Awal

Hai . Saya sekarang penghujung 4 bulan nak masuk 5bulan . Boleh x saya beli keperluan baby sikit2 . Rasa takut sbb orangtua2 kata jangan beli awal nanti jdi apa2 , saya pulak pernah gugur sebelum ni .... Tapi , kalau nak beli serentak nanti , beratnya rasa , dan kadang2 baby ada yg keluar 7bulan kesian kalau takready apa pun barang . Boleh x ya ? Masih rasa was2 . Sekarang pun jalan lama sikit dah penat rasa takcukup nafas , nanti perut besar taktahu la

34 Balas

Boleh je kalau nak beli awal. Senang. Mcm sy last minit baru prepare, mengah rasa dgn memboyotnya 😫 Terkejar-kejar. Kdgkdg barang yg kita nak tu takdala, susah nak dptla. So kalau beli awal, senang. Lps tu sejenis sy, nak compare harga, nak beli yg murah. So dkt situ dah makan masa sbb nak survey dulu.