KUCING

Hai. Macam mana nak buat Orang Faham. Kucing ni buat sy stress sgt. Saya stay rumah parents and ada 9ekor kucing yg sgt ayh sy manjakan. Ayah sy siap biar kucing die mkn dalam pinggan nasi die. Lepas tu dia mkn sekali dgn kucing. Yang buat saya tekanan jiwa bila kucing2 ni dtg nk mkn sekali. Saya tempis pun kuc8ng ni amat degil.. Bayangkan meja makan penuh dgn makanan dan kucing. Bila sy mrh. Diorg pandang sy mcm sy yg berdosa. Now saya 18week preganat. Rasa risau bila baby xgerak sgt . Nak selesai mcm mn ni.
6 Replies
VIP Member
Bab kucing ni sy punya mertua pn bela kucing. Jd kbrsihan out skit. Blum lagi bab bau. 😅 .. nak pulak ank sy alergik bulu kucing. Jd klau balik kg. Trpksa tido umah mak sedara suami. Masa mgndung per
..more
xpe..sy byk spent ms dlm bilik ja..hahaha...
Semenjak sya preggy,dia hairan apasal dia dikurung😆temenung sat.
thumb image
😂😂ye lah sis..penting be happy..
Tak guna punya kucing,dah di pelihara nak lebih2 lagi serbu pinggan manusia..kalau aku mmg aku kurung kat kandang..kena disiplinkan..cuba budak2 yg tetiba serbu piring ayah awak,silap2 kena penampar k
..more
Ye lah sis...momom dlm bilik lah kan😀
Faham sangat . Yela, dah tgh pregnant dengan ada kucing lagi, bulu² nya bersepah merata rata, nak makan pun ada kucing dok berkeliaran.. Jika saya pun mengamuk juga, sebelum nak makan tu, awak kurun
..more
😂 sy rs baby ni pun akn stay bkurung je. dlm bilik ni... senang.. xde la nk pk psl bulu ke pe ke... bio je..
Kucing yg dah biasa dbela.dmanja mmg xkan makan saman klu awak nk mrh ke simbah air ke..dia tetap akan stay kat situ huhu..sadis tp tu la hakikat kucing..
yela.. btul tu.. jd saya 99% dlm bilik je.. toilet pun dlm bilik.. so yep..