Puan Suu, Malaysia

Mom Babies Twins

About Puan Suu

Sentiasa Berfikir
Pregnant kali ni, kerap sangat berfikir.. Bila sesuatu berlaku, terfikir what the next, next ,next and the next.. Panjang sangat jalan ceritanya, sampai kadang benda tu tak berlaku pun, imaginasi ter
..read
Buat something yg bole alihkan awak daripada berfkir .tak baik risau2 sgt time preggy ni kang tak memasal stress pulk😅
Hb
Dah makan ubat kk tambah darah dan obimin pun masih naik² manja mcm tu.. Tak naik ke paras yg baik, Kenapa ye.. 😑
Try IBERET
we share because we care
Saya lebih suka terus ke klinik untuk sahkn pregnant or tak, apa² pun suka refer dokter dan apa kata dokter. Lebih tenang dan tak berteka teki dan tidak membazir duit, tenaga. Emosi juga tidak tergang
..read
Betul. Rujuk pada yg pakar terus lg senang.
Yaa.. nak lebih yakin baik direct tnya doktor
Jantung laju..
Setiap kali bila penat nak rehat dan tertidur, bila terjaga je jantung laju sampai ke otak rasanya. Kenapa ye?.. Kadang rasa takut nak tidur lena time preggy ni.. 😩
Hb sis ok tak? Kdg2 hb low pun degupan jantung laju juga.
Sis ada consume coffee or tea ke? Yang caffeine?
Selera Anak
Anak da masuk 11 bulan, selera makannya dah nak mula cerewet dengan pemakanan, biasa bagi yg tiada rasa tawar² gitu.. Laa ni nak makan yg ada rasa baru habis makanan nya.. Nak tanya, jika bagi anak m
..read
VIP Member
Yg penting xtmbah gula dan gram
Anak selsema, batuk dan demam
Nak tanya mommy² kat sini yg rawat anak sedang selsema, batuk dan demam, minta share sikit..
VIP Member
umur anak?