KUCING

Hai. Macam mana nak buat Orang Faham. Kucing ni buat sy stress sgt. Saya stay rumah parents and ada 9ekor kucing yg sgt ayh sy manjakan. Ayah sy siap biar kucing die mkn dalam pinggan nasi die. Lepas tu dia mkn sekali dgn kucing. Yang buat saya tekanan jiwa bila kucing2 ni dtg nk mkn sekali. Saya tempis pun kuc8ng ni amat degil.. Bayangkan meja makan penuh dgn makanan dan kucing. Bila sy mrh. Diorg pandang sy mcm sy yg berdosa. Now saya 18week preganat. Rasa risau bila baby xgerak sgt . Nak selesai mcm mn ni.

15 Balas

Kalau dh duduk rumah org, kena la paham. Lainlah org buat hal dekat rumah kita 😅

5y ago

aah sy byk stay berkurung je dlm bilik. rumah org kan.