hamil & kucing

Hai ibu2, sy sekarang dah 36mggu. sy ada bela kucing 2ekor,masalah sy skrg ni adalah sy rasa mcm benci & menyampah sgt ngn kucing sy bela tu.kadang2 tu bila kucing2 tu bising sy rasa marah sgt,smpai sy jentik telinga kucing tu.ada masa sy xpukul tp sy spray air dr jarak jauh. Sy rasa berdosa bila pikirkan balik & takut ada apa2 terjadi plak pd anak dlm kandungan ni. Sy slalu jgk berdoa mntak maaf lepas da buat mcm tu kt kucing2 sy. Sy cuma nk mintak ibu2 doakan sy & anak ni selamat hingga bersalin InsyaAllah..

14 Balas

Sama la sis skrg sy pregy 33w, sy bukan x suka cuma bila kucing tu datang dekat sy jelat kaki sy rasa x suka sampai sy p marah2 tu kucing halau jau2 jgn dekat sy,, kadng2 bila pikir balik kesian pulak kat kucing tu..sy bgi jugk dia mkn sedia semua..bukan sy x suka kucing cuma sy x mau dia dekat2 sy,, sampai anak pun tegur,, mak jangan mara kucing qu ba kesian dia.. 😔😔

3y ago

sy pun mcm tu, skrg 28w sudah. Sis and baby ok juga ka