Suka Kucing

Sy nk tnya, da x ibu dlm ni time pregnant suka sgt main ngn kucing, sbb sy suka sgt belai ank2 kucing kt umah, geram sbb comey tiba2 da yg tegur elakkn dri main kucing, nati lekat badi kucing tu..btl ke? Sy trtekan trtiba da yg ckp gtu, tkt pom da, sy belai2 jer xda lak cubit2 ke apa...

2 Balas

Badi kucing tu mcm mana ? 😅 Takde ape la sis. Boleh je nak main. Cuma jangan uruskan najis kucing je. Sbb kuman senang berjangkit dari najis dia.

Xd apelah.ok je.think +always